Bezorgen en ophalen

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag in de plaatsen Epe, Heerde, Veessen, Oene, Emst en Vaassen op de samen overeengekomen tijden tegen een vast tarief van €5. Leveringen op zon en feestdagen in overleg mogelijk. Voor het ophalen van de vuile barbecue  vragen wij ook €5.

Voor Lunch en Buffetbestellingen worden in voorgaande plaatsen GEEN bezorgkosten gerekend. Wij proberen de door u aangegeven tijd zoveel mogelijk als uitgangspunt te nemen, maar zullen bij afwijkingen vooraf contact met u opnemen.

Voor het vooraf leveren van onze verhuurartikelen vragen wij een bezorgvergoeding/ ophaalvergoeding van 20€. Afhalen op onze bedrijfslocatie in Emst is uiteraard gratis.

Tarieven; Wenum Wiesel, Apeldoorn, Ugchelen, Twello, de Vecht.  Hattem, Hattemerbroek, Wezep, Oldebroek, Elburg, Zwolle. Doornspijk, Nunspeet, t Harde, voor cateringproducten  €7.50 enkele reis (Verhuurmateriaal op aanvraag)

Voor alle overige plaatsen rekenen wij €0,35 per km vanaf postcode 8166AD.

Bij bezorging tijdens de Feestdagen gelden er in de gemeente Epe ook bezorgkosten voor buffetleveringen  a €5, buiten de gemeente worden de kosten bepaald dmv kilometervergoeding


Heeft u vragen en-of opmerkingen bel of mail ons dan op 06-20557419 of info@smaakland.nl